Mit andet hjemland i nyt oplag

MAH2_omslag

Min bog “Mit andet hjemland – Rejser i Portugals kultur”, som udkom i 2011, har været udsolgt fra Forlaget Ørby i et par år. Derfor er jeg meget glad for, at den nu genudgives i andet oplag. Samtidig er formatet ændret en smule, og der er kommet nyt omslag med flapper, hvilket gør den lidt mere indbydende.

Bogen fik i sin tid en udmærket lektorudtale, hvor det bl.a. hed:

“Fortrinlig rejse- og reportagebog med udvalgte temaer om Portugals kultur, identitet og steder… God personlig essaybog om Portugal med vægt på især Lissabons særlige charme og kultur.”

Det nye oplag udkommer den 13. februar, hvilket markeres i boghandelen Ræven og Pindsvinet på Frederiksberg, hvor jeg vil fortælle om Portugal og om bogen. Den kan dog allerede nu bestilles via forlaget.