Vin og portvin

Jeg nyder vin og elsker at sætte ord på og fortælle historierne bag vinen. Det har jeg bl.a. gjort i tidsskrifter som Vinbladet, Smag og behag og Din Vin Guide, i avisartikler og på min blog om Portugal samt ikke mindst min vinblog, Vin med Mouridsen og min engelskssprogede blog More than wine.

Jeg har også lavet informationstekster om regioner, vintyper, druesorter mv. til hjemmesider for vinhandlere og importører.

Mine specialer er portvin og portugisisk vin, men jeg er bredt interesseret og dækker bredt. Jeg har gennemført første del af sommelieruddannelsen på Vinakademiet og er medlem af bestyrelsen for The Vintage Port Club.

I juni 2016 blev jeg optaget i portvinsbroderskabet, Confraria do Vinho do Porto, med titel af Cavaleiro. I maj 2017 blev jeg æresmedlem af sammenslutningen af portugisiske vinbroderskaber, Federacão das Confrarias Báquicas de Portugal.

Jeg arrangerer gerne smagninger kombineret med oplæg og foredrag, hvor deltagerne ikke alene får smagt på vinene eller portvinene, men også lærer deres særegenhed og historie at kende. Kontakt mig og hør nærmere eller indhent et tilbud, der imødekommer dit behov.

Alentejo, Din Vinguide 9 2017

Ramos Pinto, Vinbladet 3 2014

Ne Oublie, Vinbladet 2 2015